Lube-Tools.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om Hur vi använder kakor

+4690-52178

Lube-Tools Sweden AB

För Proffs & Kvalitetsmedvetna

Industrismörjmedel - Fett

COUGAR 8055 PFPE HÖG TEMPERATUR FETT NLGI 2

Cougar 8055 är ett vitt, PTFE är ett förtjockat perfluorerat polyeter fett. Fettet har exceptionell termisk stabilitet . Det lämpar sig för smörjning av lager, Glidytor, mindre växlar och ventiler vid höga temperaturer upp till 280°C. är resistent mot kemikalier och lösningsmedel och kan 
användas vid närvaron av syre...

 

 

COUGAR 8250 HÖGTEMPERATURFETT

Cougar 8250 är ett hög presterande högtemperatur fett som inte droppar eller smälter. Framtagit för att motstå förhöjda temperaturer under förlängda smörjintervaller. Tillhandahåller en överlägsen smörjning för kul lager och glidlager.

 

 

COUGAR 8350 SEMI SYNTHETIC MULTI-COMPLEX GREASE EP

Cougar 8350 Semi Synthetic Multi-Complex Grease EP är ett högpresterande industriellt fett, 
Detta är “nya generationens” fett med en komplex bas. Fettet är tillverkad av en hög kvalitativ mineral basolja och syntetiska basoljor…

 

 

COUGAR 8512 / 8511 / 8510 / 8509 CALCIUM SULFONATE COMPLEX FETT

COUGAR 85** Ett verkligt flerfunktionellt HD/EP = extreme pressure. Detta mångsidiga fett motstår höga temperaturer och har mycket god slaghållfasthet, Ett smörjmedel med komplex bas framtaget för att ge lång livslängd och bästa smörjning.

NLGI 00-2

 

 

COUGAR 8600 INDUSTRIAL GREASE AL2

Cougar 8600 Industrial Grease AL 2 . Smörjfett speciellt framtagen för att ge överlägsen smörjning i alla Kul och Rullager samt glidlager utsatta för hög belastning i industrimiljö där det förekommer extremt mycket vatten eller höga temperaturer under driftsförhållandena.

 

 

COUGAR 8700 / 8701 SEMI SYNTETISK CLS – EP FETT FÖR CENTRALSMÖRJNING

Cougar 8700 / 8701 är ett semi syntetiskt multi funktions fett med EP additiv. Formulerat för användning av centralsmörjnings system inom industri, entreprenad & off-road applikationer. Speciellt formulerad för extremt låga temperaturer Litium fett med EP -formulering som ger ökat skydd mot slitage.